Hieronder lees je een vraag over Temperatuur slowcooker voor het garen van bonen en het antwoord daarop. De vraag is ingestuurd door één van onze bezoekers. Wil je ook een vraag stellen voor de categorie Vragen over slowcookers of een ander onderwerp? Dat kan via het contact formulier. Leuke, interessante en leerzame vragen zullen we publiceren zodat onze bezoekers er ook van kunnen leren. Wil je zelf ook reageren op onderstaande vraag? Dat kan door onderaan dit bericht een reactie achter te laten.
Vraag: Temperatuur slowcooker voor het garen van bonen?
Bonen kunnen inderdaad van nature gifstoffen bevatten en daarom worden ze voornamelijk gegaard verkocht (in blik).
Wat temperatuur betreft: slowcookers (de meest gangbare modellen van bekendere merken) bereiken op elke stand (low en high) altijd de maximale temperatuur indien de ingestelde tijd volledig wordt gehaald (en dus niet voortijdig uitgezet).
De maximale temperatuur van de meeste slowcookers is ~95 graden Celsius – de high-stand bereikt deze temperatuur ongeveer halverwege de ingestelde tijd, de low-stand bereikt deze temperatuur na ongeveer 75% van de ingestelde tijd. Hoe langer de ingestelde tijd hoe beter dit temperatuur-doel wordt bereikt voor al het voedsel in de slowcooker.
Ik hoop dat je wat hebt aan mijn uitleg!
Bovenstaande vraag in de categorie Vragen over slowcookers werd aan ons gesteld door een bezoeker van Slow-cookers.nl en door mij beantwoord. Wil je reageren op bovenstaande vraag, het antwoord of een opmerking plaatsen? Dat kan door een reactie achter te laten onderaan de pagina. Wil je andere vragen en antwoorden bekijken? Dat kan op deze pagina.
Geef een reactie